Πόσες διαφημίσεις με Google Adsense επιτρέπεται να βάλω;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Μιας και βλέπω πως υπάρχει αρκετή σύγχυση με τα Google ads και πόσα μπορεί να βάλει κάποιος στη σελίδα του, αποφάσισα να φτιάξω αυτό τον συνοπτικό οδηγό προκειμένου να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Όπως αναφέρει λοιπόν και η Google, επιτρέπεται να έχετε μέχρι τρεις διαφημίσεις ενοτήτων, μέχρι τρεις ενότητες συνδέσμων και μέχρι δύο πλαίσια αναζήτησης. Επίσης να τονίσω ότι επιτρέπεται να βάζετε μέχρι μία ενότητα διαφημίσεων μεγέθους 300 χ 600 pixel.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε παραδείγματα για το ποιες διαφημίσεις ανήκουν στην κατηγορία Διαφημίσεις Ενοτήτων.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε διαφημίσεις που ανήκουν στην κατηγορία Διαφημίσεις Συνδέσμων.

Με λίγα λόγια αν βάλετε όλες τις κατηγορίες διαφημίσεων, μπορείτε να έχετε έξι στο σύνολο + δύο πλαίσια αναζήτησης.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".