Σύντομα τηλεοράσεις με peer-to-peer video!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Σύμφωνα με τον CEO της BitTorrent, Eric Kinkler, η  εταιρεία έχει κλείσει συμφωνίες με τουλάχιστον 20 κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών, ούτως ώστε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων που θα κυκλοφορήσουν να περιλαμβάνουν peer-to-peer υπηρεσία για streaming video.

Ο ίδιος δεν προχώρησε σε κατονομασμό των εταιρειών αυτών, αλλά σχολίασε ότι οι τηλεοράσεις θα κυκλοφορήσουν μάλλον μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, κυρίως σε Ευρώπη και Ασία, καθώς στην Αμερική οι περισσότερες εταιρείες έχουν συνάψει ήδη συμφωνίες με παρόχους streaming video, όπως είναι οι Netflix και Hulu.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

3 Σχόλια στο Άρθρο “Σύντομα τηλεοράσεις με peer-to-peer video!


  1. Πιστεύω ότι είναι σχετικά περιορισμένες. Γιατί να μην πάρεις ένα μικρό και φθηνό media center σε android και να έχεις περισσότερες δυνατότητες?

  2. Θεωρώ, ότι είναι λίγο νωρίς για να κρίνουμε το εάν είναι περιορισμένες. Ας περιμένουμε να δούμε τιμές και το τι ακριβώς θα προσφέρουν, και βλέπουμε.
    Η λύση του media center παραμένει έτσι και αλλιώς. Οπότε εάν καταφέρουν κάτι με τις τηλεοράσεις, θα είναι σε βάθος χρόνου. Δεν νομίζω οτι κάποιος που έχει καινούργια τηλεόραση, θα προτιμήσει να πάρει τηλεόραση με peer-to-peer, αντί για ένα media center.

  3. πλάκα πλάκα, καλό θα ήταν να φτιάξουμε και ένα άρθρο με φθηνά media centers. Πιστεύω ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η ζήτηση τους. Πάντως πράγματι νωρίς είναι να κρίνουμε για το αν είναι χρήσιμα τα peer to peer. Αυτό που ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε στο μέλλον είναι ενσωματωμένα media center σε τηλεοράσεις 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".