Θα ήταν καλύτερο να μισθώσετε κάποιον επαγγελματία για την online marketing καμπάνια σας;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Για τους επαγγελματίες που μόλις μπαίνουν στον κλάδο του online marketing ουσιαστικά έχετε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να αρχίσετε να μαθαίνετε μόνοι σας τις διαδικασίες που εμπλέκονται για την προώθηση της online επιχείρησης σας. Η δεύτερη είναι να μισθώσετε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία που θα αναλάβει αυτός όλες τις παραπάνω διαδικασίες.

ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα έπρεπε να επιλέξετε;

Υπάρχουν περιπτώσεις που ενδεχομένως να θέλετε να εφαρμόσετε κάποια αυτοματοποιημένη μέθοδο προώθησης της επιχείρησης σας. Αυτοί οι αυτοματισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν autoresponders, funnel pages κ.α. Έτσι μπορείτε να καταφέρετε να βελτιώσετε την θετική εμπειρία του ενδιαφερόμενου και να τον οδηγήσετε να αγοράσει από εσάς.

Εάν δεν έχετε την απαιτούμενη εμπειρία ή τεχνικές γνώσεις για να πράξετε κάτι τέτοιο, τότε είναι σίγουρο ότι θα έπρεπε να μισθώσετε κάποιον ειδικό για να κάνει για εσάς αυτή τη διαδικασία. Μην ξεχνάτε πως ενδεχομένως να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έχει κανένα νόημα να τα μάθετε. Μπορεί η χρήση και η δημιουργία των autoresponders να είναι κάτι που σίγουρα χρειάζεται να μάθετε, παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείτε για το πως θα δημιουργήσετε το σύστημα. Το ίδιο ισχύει και για άλλα μέρη όπως την κατασκευή της ιστοσελίδας κλπ.

Συνάρτηση Κόστους – Αποτελεσματικότητας

Μέσα από την εμπειρία μου μέσα στα χρόνια κατάλαβα ότι είναι πιο αποτελεσματικό και φθηνό να μισθώνεις επαγγελματίες από το να ασχολούμαστε οι ίδιοι με όλα τα πράγματα. Αυτό μπορεί να αποβεί εντέλει και πιο ακριβό, αφού μπορεί να προκαλέσετε κάποια ζημιά η οποία εντέλει να έχει αντίκτυπο στα έσοδα σας και επί της ουσίας να σας βγει πιο ακριβό.  Από το να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και να μάθετε πως λειτουργεί μία σωστή μέθοδος προώθησης, είναι μακράν καλύτερο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην δουλειά σας που ήδη την ξέρετε και να αφήσετε τους επαγγελματίες να αναλάβουν την onlne marketing καμπάνια σας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".