Θα μπει και η Apple στο παιχνίδι των μηχανών αναζήτησης;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, η apple έχει αρχίσει μέσα από τη Siri να εξαπλώνεται στον τομέα των μηχανών αναζήτησης. Κάποιος που είναι χρήστης του ios, δεν είναι απαραίτητο να κάνει αναζήτηση μέσα από το Google, αλλά απλά μπορεί να ζητήσει από τη Siri να του βρει έναν οδοντίατρο για παράδειγμα. H Siri με τη σειρά της, θα ψάξει μέσα σε καταλόγους, Google maps κλπ και θα παρουσιάσει τα σχετικότερα αποτελέσματα στο χρήστη, κυρίως βάσει της τοποθεσίας του. Από τον Οκτώβριο ακούγεται επίσης ότι αντί για google maps, η Apple θα χρησιμοποιήσει τη δική της μηχανή για Local Search, οπότε βλέπουμε πως η Google θα αποκτήσει έναν ακόμα ισχυρό αντίπαλο.

Το περίεργο από την άλλη είναι ότι η Google δεν έχει ανακοινώσει κάτι, το οποίο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τη Siri και τη επιθετική τακτική της Apple. Το πιο πιθανό είναι επομένως ότι ετοιμάζουν κάτι και δεν μας το έχουν ανακοινώσει ακόμη.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".