Τι είναι οι deal aggregators και πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απ’ αυτούς

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Ενημέρωση: Ο Deal aggregator δεν λειτουργεί με την νέα πλατφόρμα της linkwi.se, οπότε σε περίπτωση αγοράς να έχετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να εισάγετε feeds από τη συγκεκριμένη affiliate agency.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, θα δούμε τι είναι τα deal sites και οι deal aggregators, καθώς επίσης και πως μπορεί κάποιος μπορεί να κερδίσει χρήματα από το internet. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πως υπάρχουν ιστοσελίδες προσφορών ή αλλιώς deal sites όπως το groupon, το golden deals κ.α. Σε αυτές τις ιστοσελίδες ουσιαστικά μπαίνουν προσφορές από διάφορα καταστήματα και το ίδιο το deal site κερδίζει ένα ποσοστό. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 100 deal sites και όπως φαίνεται η μόδα θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό, αφού ο κόσμος ψάχνει προσφορές μέσα από το internet ολοένα και περισσότερο.

Εκτός από τα deal sites, υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες ονομάζονται deal aggregators. Αυτές οι σελίδες ουσιαστικά συλλέγουν τις προσφορές από όλα τα deal sites και τα παρουσιάζουν στη σελίδα τους κατηγοριοποιημένα.

Το κύριο ερώτημα που δημιουργείτε λοιπόν σε κάποιον, είναι πως μπορεί να κερδίσει συλλέγοντας όλες αυτές τις προσφορές σε έναν deal aggregator. Όταν κάποιος λοιπόν μπει στον deal aggregator σας και κάνει κλικ σε μία απ’ αυτές τις προσφορές, τότε μεταφέρεται στο deal site. Αν αγοράσει, τότε εσείς παίρνετε ένα ποσοστό επί των πωλήσεων.

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος προώθησης των deal aggregators γίνεται μέσα από το facebook, την αποστολή μαζικών emails και φυσικά το Google.

Αν λοιπόν για παράδειγμα έχετε αρκετούς φίλους στο facebook, μπορείτε να ενημερώνετε αυτόματα τον τοίχο σας και έτσι κάποιοι από τους φίλους σας να αγοράσουν.

Στο παρελθόν οι deal aggregators κόστιζαν αρκετά χρήματα, ίσως και χιλιάδες ευρώ όταν πρωτοξεκίνησαν, αλλά το κόστος μειώθηκε σημαντικά από την automatismos web, η οποία έφτιαξε ένα έτοιμο script για deal aggregators, το οποίο κοστίζει μόνο 15€!

Αγοράζοντας λοιπόν το συγκεκριμένο script, μπορείτε να φτιάξετε σε ελάχιστη ώρα έναν πλήρως λειτουργικό deal aggregator.

Ας δούμε κάποια απ’ τα χαρακτηριστικά του deal aggregator που έφτιαξε η automatismos web. Ουσιαστικά ο συγκεκριμένος aggregator τραβάει την περιγραφή της προσφοράς, την εικόνα και το χρόνο που λήγει η προσφορά.

Σε γενικές γραμμές δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιο πιο οργανωμένο και τόσο πλήρες deal aggregator όσο αυτόν της automatismos web.

Το πιο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος deal aggregator έχει γίνει από Έλληνα, και συγκεκριμένα τον Γιώργο Γκίρτσου, οπότε αν έχετε απορίες ή χρειαστείτε υποστήριξη, δεν θα χρειαστεί να ξέρετε αγγλικά ή κάποια άλλη γλώσσα.

Ο συγκεκριμένος deal aggregator γνωρίζει μεγάλη απήχηση και στο εξωτερικό και μέχρι στιγμής έχει κάνει δεκάδες πωλήσεις, οπότε είναι δοκιμασμένος σε αρκετές ιστοσελίδες, τόσο ελληνικών deal aggregators, όσο και ξένων.

Η τιμή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αφού αν σκεφτούμε ότι μόνο το σύστημα newsletter που έχει, θα μπορούσε να κοστίζει μόνο αυτό πολύ περισσότερα απ’ όσο όλος ο deal aggregator.
Τέλος, για όσους είστε εξοικειωμένοι με το wordpress, θα δείτε πως το πανελ διαχείρισης του έχει αρκετά κοινά και είναι τόσο ευέλικτο, όσο και πλήρες.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

12 Σχόλια στο Άρθρο “Τι είναι οι deal aggregators και πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απ’ αυτούς


 1. imagine on said:

  Noμίζω πως στην Ελλάδα ειδικά, affiliate είναι συνώνυμο με aggregator dealsites.Eιδικά δε με τον agreggator του automatismos web είναι πολύ έυκολο για κάποιον να δημιουργήσει ενα πλήρως λειτουργικό site προσφορών και φυσικά να υποστηρίξει και έναν Έλληνα developer.

 2. Το θετικό σε γενικές γραμμές στην Ελλάδα είναι ότι είμαστε στην αρχή ακόμη και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει κάποιος. Έξω ακούμε τεράστια κέρδη, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να κερδίσει κάποιος με τον ίδιο κόπο. Το επίπεδο είναι εντελώς διαφορετικό.

  Σχετικά με το συγκεκριμένο deal aggregator, πραγματικά δεν έχω δει τίποτα καλύτερο μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι ότι κοστίζει μόνο 15€, οπότε ο οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει ένα aggregator site.

 3. Στο συγκεκριμένο εργαλείο, ο Γιώργος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι ιδιαίτερα απλό και δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα και οι αρχάριοι χρήστες.
  Επίσης το κόστος του είναι ιδιαίτερα χαμηλό για τις δυνατότητες που παρέχει, οπότε κατά τη γνώμη μου αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος.

 4. Μπράβο Γιώργος πολύ καλό εργαλείο με χαμηλή τιμή. Μπορεί αργότερα να το χρησιμοποιήσω και εγώ.

 5. johnniewalker on said:

  Πολύ χρήσιμο και σε προσιτή τιμή

 6. Πολύ καλή τιμή για ένα τέτοιο εργαλείο.Παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι,15 ευρώ δεν αποτελεί καν για μένα κόστος για να δοκιμάσει κάποιος να βγάλει λεφτά απ’το Web.

 7. Πάντως το κόστος απόσβεσης σίγουρα γίνεται εξαιρετικά εύκολα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με τόσα deal sites στην αγορά, οι deal aggregators είναι η καλύτερη οδός πλέον, ιδιαίτερα για όσους έχουν τεράστιες mailing lists 🙂

 8. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Μείνετε συντονισμένοι στο automatismosweb.gr για ενημερώσεις σχετικά με την εφαρμογή! Καλά κέρδη σε όλους!

 9. Πολύ καλή παρουσίαση.
  Πόσα site deal-aggregators υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;

 10. Δεν υπάρχει σαφής αριθμός. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά μιας και υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Ξέρω webmaster που έχει περίπου καμια 30αριά deal aggregators. Βγάζει αρκετά καλά χρήματα πάντως. 😉

 11. thanashs on said:

  poio einai to site tou giorgou

 12. Έκλεισε και εξαφανίστηκε, οπότε δεν ξέρω πως μπορείς να τον βρεις. Νικολούλη ίσως? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".