Τι είναι το Tumblr;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Αν και αρκετές φορές έχω αναφερθεί στη διάσημη πλατφόρμα tumblr, διαπίστωσα ότι ποτέ μου δεν την παρουσίασα στο ifeed. Το tumblr λοιπόν είναι μία διάσημη blogging πλατφόρμα που παρουσιάστηκε από τον David Karp. Η πλατφόρμα πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη Yahoo και αυτή τη στιγμή το tumblr υποστηρίζει πάνω από 108.4 εκατομμύρια blogs!

Για όσους ασχολούμαστε με το internet marketing, είναι σημαντικό να καταλάβουμε το Tumblr περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη developer published πλατφόρμα (π.χ. blogger, wordpress κλπ). Το tumblr είναι ουσιαστικά μία microblogging πλατφόρμα και social network μαζί. Με λίγα λόγια είναι το ιδανικό μέρος για να παρουσιάζουμε εικόνες, εκδηλώσεις και σύντομα άρθρα.

Παρότι πρόκειται για blogging platform όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το Tumblr μοιάζει σε μεγάλο βαθμό στη λογική των social networks όπως το facebook ή το pinterest. Αξίζει να τονιστεί ότι αυτά αντέγραψαν το Tubmlr και όχι το αντίστροφο! Αυτή η απλότητα είναι που κάνει το Tumblr διάσημο και εύκολο στη διαμοίραση περιεχομένου.

Γιατί προτιμώ το Tumblr από άλλες developer hosted πλατφόρμες;

Έχει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά. Το κύριο είναι ότι όσοι σας ακολουθούν, μπορούν να βλέπουν αυτά που κάνετε post και έτσι να κερδίζετε επισκέπτες και πελάτες από τη social πλευρά της πλατφόρμας. Από την άλλη επειδή έχει ένα δικό του σύστημα likes & backlinks, σας βοηθά να ανεβαίνετε στα οργανικά αποτελέσματα του Google και έτσι να κερδίζετε επισκέπτες και από εκεί με μικρό κόστος.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".