Το Facebook θα ενσωματώσει hashtags

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Το Facebook ανακοίνωσε πως πρόκειται να ενσωματώσει hashtags όπως το twitter. Αυτό είναι φυσικά μία αρκετά εύκολη διαδικασία που θα μπορέσει να εντάξει το Facebook και φυσικά να κερδίσει, μιας και το έχουν και άλλες πλατφόρμες όπως αναφέραμε πιο πάω και έτσι θα καταφέρει να διαφημιστεί περισσότερο.

Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο από το Facebook μιας και χρησιμοποιεί τη δυνατότητα του τι σου αρέσει για να παρουσιάσει διαφημίσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου. Τα hastags θα πάνε αυτή τη διαδικασία ένα βήμα πιο πέρα.

Αυτό που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε πως ακριβώς θα το κάνει.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Το Facebook θα ενσωματώσει hashtags


  1. vasilis on said:

    δεν πρόκειται, το έχει κάνει έιδη

  2. Άιντε να δούμε κάτι νέο…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".