Το Linked in ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια χρήστες!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Το LinkedIn ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια χρήστες, και για να γιορτάσει το γεγονός δημιούργησε το παρακάτω Infographic, στο οποίο παρουσιάζονται αρκετές χρήσιμες πληροφορίες, όπως η κατανομή των χρηστών ανά χώρα και οι χώρες με τον ταχύτερο ρυθμό εξάπλωσης της υπηρεσίας.

Ειδική αναφορά  γίνεται και στις δημοφιλέστερες προσωπικότητες του πλανήτη που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

200M_Milestone_Final

Το Linked in έχει παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες και υποστήριξη 19 διαφορετικών γλωσσών, αλλά εάν όλα συνεχίσουν όπως τώρα, τα παραπάνω μεγέθη θα αυξηθούν και άλλο.

Πηγή: LinkedIn Blog


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".