Το πρώτο κινητό 3D – Samsung W960

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Το SCH-W960 της Samsung αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο το οποίο μπορεί να αποδώσει τα 3D εφέ των σχετικών ταινιών. Για να γίνει αυτό εφικτό ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία AMOLED 3D στην ενσωματωμένη οθόνη αφής του κινητού (3,2″, 240 x400 pixels).

Είναι, επίσης, σημαντικό ότι για να μπορέσει κανείς να δει τρισδιάστατα σε αυτήν την οθόνη δεν χρειάζονται τα ειδικά γυαλιά. Και το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί για να μεταβείτε από απεικόνιση 2D σε 3D και το αντίστροφο. Στον έξτρα εξοπλισμό της συσκευής περιλαμβάνεται και ένας δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης.

Επιπλέον το W960 υποστηρίζει τα πρότυπα ταχύτατης μεταφοράς δεδομένων HSDPA/HSUPA και διαθέτει μια κάμερα των 3,2MPixels όπως και ένα slot για την τοποθέτηση καρτών μνήμης microSD.

Ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 3D κινητό. Πάντως θα μπει στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη Μαίου, αρχής γενομένης από την Κορέα.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".