Το πρώτο laptop με δύο οθόνες από την Toshiba

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


-Το πρώτο laptop με δύο οθόνες;

-Τι;  Πώς γίνεται αυτό;

Το πρώτο laptop με δύο οθόνες

Και όμως! Το πρώτο laptop με δύο οθόνες και χωρίς πληκτρολόγιο είναι γεγονός! Πρόκειται για την χθεσινή παρουσίαση της Toshiba, όπου φέρει το όνομα Libretto W100. Το Libretto W100 διαθέτει δύο οθόνες πολλαπλής αφής (multitouch) 7″ (ιντσών) και μία από αυτές, συγκεκριμένα η κάτω, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εικονικό πληκτρολόγιο qwerty πλήρους μεγέθους, δηλαδή σαν ένα κανονικό πληκτρολόγιο.

Επιπροσθέτως μία εξαιρετική δυνατότητα του νέου αυτού laptop, είναι ότι μπορεί να κρατηθεί κάθετα σαν βιβλίο.  Η δεύτερη οθόνη του επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σημειωματάριο με την χρήση ειδικού stylus, ενώ ταυτόχρονα ο χρήστης μπορεί να διαβάζει κάποιο βιβλίο ή ότι άλλο θέλει στην κύρια οθόνη.

Τέλος επιτρέπεται και η μεταφορά περιεχομένου αλλά και αρχείων ή εικονιδίων από τη μία οθόνη στην άλλη με μία πολύ απλή κίνηση των δαχτύλων του.

Άλλα  χαρακτηριστικά του είναι: επεξεργαστής Intel Pentium U5400 στα 1.2GHz , 2GB μνήμης RAM, 64GB δίσκος SSD και λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium.

Η τιμή του μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη στα 1100$, αλλά πιστεύω πως τα αξίζει.
Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Το πρώτο laptop με δύο οθόνες από την Toshiba


 1. hidedora on said:

  Δεν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι πρακτικό. Γενικότερα είναι απλά μόδα οι οθόνες αφής, οι οποίες δεν εξυπηρετούν πουθενά στην ουσία… Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα πιάσει…

 2. Ο καιρός θα δείξει…
  Εάν έχω πάντως νεώτερα, θα σας ενημερώσω.

 3. με πήρε τηλέφωνο η toshiba μόλις τώρα, και μας δίνει δωρεάν 2 τέτοια σαν δωρεά για να κάνουμε καλή αρχή.
  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".