Vinci: γιατί να μην έχει κι ο μπέμπης το δικό του tablet;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Προσοχή, προσοχή! Ενημέρωση προς όλους τους γκατζετάκηδες χαζομπαμπάδες και χαζομαμάδες: Το Vinci είναι ένα tablet PC σχεδιασμένο για μωρά. Κατασκευασμένο από μη τοξικά υλικά, με μαλακές, στρογγυλεμένες γωνίες και με ένα χερούλι να το περιβάλει, ώστε να μπορεί να το πιάσει εύκολα ο μπέμπης σας, έρχεται με εγκατεστημένα κάποια ειδικά προγράμματα για μουσική, με παιδικά παραμυθάκια και μουσικά βίντεο. Όχι, ακόμη δεν υπάρχει κάποιο babybook για να μπει το μωρό σας από νωρίς και στα social media, αλλά στον online κόσμο που πλέον ζούμε, δεν είναι απίθανο να δούμε και κάτι τέτοιο σύντομα.

Απευθύνεται σε μωρά και νήπια ηλικίας 0 έως 4 ετών, έχει οθόνη touch screen 7 ιντσών και σύντομα πωλείται μέσω Amazon σε τιμή που αναμένεται περίπου στα 350 ευρώ. «Τρέχει» με τη δύναμη ενός επεξεργαστή Cortex A8 κι έχει μνήμη 4 GB, ενώ διαθέτει και κάμερα και μικρόφωνο. Είναι σχεδόν ένα iPad δηλαδή! Χωρίς το wi-fi, όμως, αφού θα ήταν κάπως ανεύθυνο να εκτίθενται τα μωρά στα ηλεκρομαγνητικά πεδία… Η ιδέα για την κατασκευή του ήταν του Δρ. Νταν Γιανγκ που έβλεπε τη μανία της κόρης του να πειράζει το iPhone του. Σκέφθηκε ότι πέραν των απλών εφαρμογών που διασκεδάζουν το παιδί, θα μπορούσαν οι παιδίατροι και οι ψυχολόγοι να φτιάξουν κάποια προγράμματα που θα μετρούν τις επιδόσεις του μωρού καθώς μεγαλώνει, αναλόγως του πώς αντιδρά σε αυτά. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται οι «σοβαρές» εφαρμογές που θα σας δώσουν και την δικαιολογία για την αγορά του, αν φοβάστε μη σας πουν «ψώνιο»…

 

Πηγή: coolspotting.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".