Χρήματα από το internet, το εργαλείο που θα αυξήσει τα κέρδη σου

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον GeorgeGeorgiou2

Ο Γιώργος ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το internet marketing και είναι ο δημιουργός του πακέτο ηλεκτρονικών βιβλίων "το μυστικό για να βγάλεις χρήματα από το internet". Στην ιστοσελίδα του μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες και τρόπους εργασίας από το σπίτι Πρόσφατα δημιούργησε μια ιστοσελίδα με ολοκληρωμένα Seo μαθήματα όπου ο καθένας μπορεί να μάθει πως ακριβώς σχεδιάζεται και εκτελείται από το μηδέν μια καμπάνια βελτιστοποίησης ιστοσελίδας. Μπορείς να τον βρεις εδώ: Google plus


χρήματα από το internet, δημιουργία mail λίσταςΈχεις επισκεφτεί ποτέ κάποια ιστοσελίδα στην οποία σου ζητήθηκε να δώσεις το e-mail σου(σε κάποιες σου ζητάνε και το όνομα σου) για να κερδίσεις δωρεάν κάποιο βιβλίο με συμβουλές πάνω σε κάποιο θέμα που σε ενδιαφέρει?

Αυτό που έκανες την στιγμή που  συμπλήρωσες  το mail σου, ήταν ουσιαστικά να γραφτείς στην mail-λίστα  της ιστοσελίδας. Πρέπει να σε πληροφορήσω ότι όλοι οι πετυχημένοι  internet marketers που βγάζουν χρήματα από το internet, χρησιμοποιούν το σύστημα της mail λίστας!

Από την στιγμή που έχεις το mail κάποιου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του όποτε θέλεις. Μπορείς να δημιουργήσεις σχέσεις μαζί του, να σε εμπιστευτεί. Από ποιον θα αγόραζες ένα προϊόν? Από κάποιον τελείως άγνωστο ή από κάποιον που εμπιστεύεσαι??  Σίγουρα από τον δεύτερο.

Πριν αρχίσω να σου δείχνω το πώς θα μπορέσεις να δημιουργήσεις την δική σου λίστα, θέλω να δεις πιο καθαρά τα πλεονεκτήματα που έχει και την καθιστούν απαραίτητο εργαλείο:

Μάθε ότι η πλειοψηφία των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας, δεν έχει σκοπό να αγοράσει κάτι από την πρώτη στιγμή που την επισκέπτεται!   Υπάρχουν πολλοί που  θα έρθουν στο site σου απλά  για να βρουν κάποιες πληροφορίες, υπάρχουν κάποιοι που χρειάζονται μια μικρή ώθηση για να προχωρήσουν σε κάποια αγορά ενώ υπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται χρόνο, να σκεφτούν, να αποφασίσουν, να σε εμπιστευτούν, να νιώσουν ότι έχεις να τους δώσεις κάτι   που αξίζει, που θα τους βελτιώσει την ζωή.

Η εγγραφή στην λίστα μετατρέπει τον επισκέπτη σου σε υποψήφιο αγοραστή. Έχεις τον χρόνο να επικοινωνήσεις μαζί του(μέσω e-mail),  να του παρουσιάσεις καλύτερα αυτό που πουλάς ή προωθείς, να του δείξεις ότι έχεις κάτι που χρειάζεται. Η λίστα μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά των πωλήσεων σου πάνω από 7 φορές.

Το ξέρεις ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις κερδίζουν το 80% των χρημάτων τους από τους ίδιους σταθερούς πελάτες τους?? Αυτό που θα σε κάνει να κερδίζεις πολλά χρήματα για πάρα πολλά χρόνια είναι ακριβώς αυτό. Με την λίστα έχεις την δυνατότητα να πουλήσεις ξανά και ξανά στον ίδιο άνθρωπο με αποτέλεσμα να κερδίζεις ακόμα περισσότερα χρήματα

 

Σκέψου τις δυνατότητες: Ας υποθέσουμε ότι έχεις καταφέρει να έχεις μια λίστα από 10.000 mails. Κάποια στιγμή βρίσκεις ένα καταπληκτικό προϊόν σχετικό με το θέμα της λίστας σου και αποφασίζεις να το παρουσιάσεις.

Ας υποθέσουμε επίσης ότι το προϊόν κοστίζει 100 ευρώ και εσύ κερδίζεις 50% από κάθε πώληση που θα κάνεις.

Σκέψου λίγο πόσα χρήματα θα έβγαζες αν αγόραζε το προϊόν μόνο το 1% της λίστας σου. Για να μην σε κουράζω με μαθηματικά, θα σου πω εγώ. Το 1% του 10.000 είναι 100 άτομα επί 50 ευρώ που θα κέρδιζες από τον καθένα, θα έβγαζες συνολικά 5.000 ευρώ!! Θα έβγαζες τόσα χρήματα απλά με την αποστολή ενός mail!! Σου φαίνεται απίστευτο?? Σε πληροφορώ ότι γίνεται.  Οι σοβαροί internet marketer s  διαχειρίζονται τις λίστες τους με ακριβώς αυτό τον τρόπο.

Σαν συμπέρασμα θα σου πω ότι θεωρώ απαραίτητο αν θες να φτιάξεις μια σταθερή online επιχείρηση, να δημιουργήσεις την δική σου mail list ώστε οι επισκέπτες της σελίδας  σου  να γράφονται σε αυτήν.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Χρήματα από το internet, το εργαλείο που θα αυξήσει τα κέρδη σου


 1. Προσωπικά τα διαφημιστικά mail που μου έρχονται μου την σπάνε.Θεωρώ ότι και πολύς κόσμος σκέφτεται αναλόγως.Επίσης ποτέ δεν μου χει κινήσει την περιέργεια ένα Mail για κάποιο προϊόν.

 2. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή υπάρχουν αρκετοί επιτήδειοι που απλά κλέβουν με software διάφορα emails και τα στέλνουν μαζικά σε ανυποψίαστους πελάτες.

  Αν όμως έχεις φόρμα για να συμπληρώσει κάποιος το email του και θέλει να δέχεται ενημερώσεις, τότε το πράγμα αλλάζει. Επίσης είχα δημοσιεύει ένα άρθρο εδώ στο ifeed, σχετικά με τις αιτίες που χάνουν το ενδιαφέρον τους αυτοί που έχουν εγγραφεί.

  Οι mailing lists και γενικά το email marketing είναι μέχρι στιγμής η πιο αποτελεσματική internet marketing καμπάνια. Αυτό ισχύει φυσικά αν το κάνεις σωστά. Το κύριο κομμάτι είναι να μη στέλνεις μόνο διαφημίσεις στους ενδιαφερόμενους, αλλά και χρήσιμο υλικό. Για παράδειγμα μπορείς να στέλνεις newsletter, το οποίο να έχει τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα και μέσα στο περιεχόμενο του email να βάλεις και διαφημίσεις προς την ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες σου.

 3. Αν ξέρει να χειρίζεσαι τη λίστα email με το σωστό τρόπο δεν θα έχεις πρόβλημα.

 4. Όντως κάποιοι ξέρουν να τη διαχειρίζονται αλλά τους παίρνει οι μπάλα λόγω των άπειρων spam-newsletter-bonus-προσφορών e-mail που έρχονται σωρηδόν και πάνε κατευθείαν στο “Trash”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".