Χρησιμοποιώντας Βίντεο Στην Email Marketing Καμπάνια Σας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Εάν δεν έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε βίντεο στην newsletter καμπάνια σας, τότε ίσως θα ήταν καλύτερο να το ξανασκεφτείτε, αφού πρόσφατη έρευνα από την Experian δείχνει πως τα emails που έχουν στον τίτλο (θέμα) τους τη λέξη βίντεο, έχουν 7% – 13% μεγαλύτερο Click Through Rate!  Η ίδια έρευνα επίσης αποκάλυψε πως τα βίντεο στο email έχουν 21% μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής (conversion rate) και 24% μεγαλύτερο ποσοστό παραγγελιών σε σύγκριση με την προβολή στατικής εικόνας, η οποία οδηγεί στο video.
video-marketing1
Τροφή για σκέψη:

  • Αν και το βίντεο στα emails φαίνεται πως είναι καλύτερη μέθοδος προώθησης, ίσως να μη δουλεύει τόσο καλά για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Σκεφτείτε για παράδειγμα να εργάζεται κάποιος σε γραφείο και να ανοίξει ένα email που χρειάζεται να δει και να ακούσει το βίντεο. Είναι λίγο δύσκολο να γίνει στον εργασιακό χώρο.
  • Το βίντεο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να γίνει και φυσικά πρέπει να είναι σωστά στημένο για να φέρει περισσότερο κόσμο, ειδάλλως θα έχει χειρότερα αποτελέσματα.
  • Είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από άτομα που έχουν κινητά τηλέφωνα, μιας και θα πρέπει να έχουν 3g ή wifi κάπου κοντά για να κατεβάσουν ή να δουν το βίντεο.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Χρησιμοποιώντας Βίντεο Στην Email Marketing Καμπάνια Σας


  1. Pingback: 7 συμβουλές για Κοινωνικά Μέσα σε Διοικητικά Στελέχη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".