Ελέγξτε τα πραγματικά αποτελέσματα της ιστοσελίδας σας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Ίσως να έχετε διαπιστώσει ότι όταν κάνετε έλεγχο στο Google για να δείτε σε ποια θέση εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αλλοιωμένα λόγω cache. Άλλες φορές ξεχνάτε επίσης να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας στο Google Account (κυρίως στο gmail) και έτσι παρουσιάζονται διαφορετικά αποτελέσματα από τα πραγματικά. Το συνηθισμένο βήμα που πραγματοποιούμε οι περισσότεροι είναι να κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης. Με αυτό τον τρόπο όμως χάνουμε το ιστορικό, καθώς επίσης και αποθηκευμένους κωδικούς. Προσωπικά για να αποφύγω την παραπάνω διαδικασία, χρησιμοποιώ την επιλογή incognito στους browsers μου, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να καθαρίζω το ιστορικό μου.

  • Εάν χρησιμοποιείται Google Chrome, μπορείτε να πατήσετε τις συντομεύσεις ctrl+shift+N
  • Εάν χρησιμοποιείται Internet Explorer, πατήστε ctrl+shift+P
  • Για τους χρήστες του Mozilla Firefox, πατήστε Ctrl + Shift + P

Τώρα βρίσκεστε σε private search mode και το cache έχει απενεργοποιηθεί. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τα πραγματικά αποτελέσματα και να δείτε που εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".