Μετάφραση κειμένου και ολόκληρης ιστοσελίδας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον tkonsoulas

Το διαδίκτυο ξέρουμε όλοι ότι προσφέρει απίστευτα πράγματα. Ένα από αυτά είναι η μετάφραση ενός κειμένου σε πραγματικό χρόνο, κάτι που φάνταζε απίστευτο πριν κάτι χρόνια. Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με οποιονδήποτε στον κόσμο μιλώντας τη δική του γλώσσα, χωρίς να τη γνωρίζουμε απαραίτητα.

Τη μετάφραση μπορούμε να την πετύχουμε έχοντας απλά σύνδεση στο ίντερνετ. Θα χρησιμοποιήσουμε τον μεταφραστή της Google, όπως προδίδει και η εικόνα παραπάνω. Για να φτάσετε στο μεταφραστή, μπείτε πρώτα google.gr και μετά θα δείτε στο μενού επάνω αριστερά τη λέξη Μετάφραση. Πατήστε την.

Τώρα βρίσκεστε ένα βήμα πριν τη μετάφραση που θέλετε να κάνετε. Στο κενό πλαίσιο που βλέπετε, μπορείτε να κάνετε 3 ειδών μεταφράσεις:

1) Να προσθέσετε κείμενο με αντιγραφή/επικόλληση
2) Να προσθέσετε το link κάποιας ιστοσελίδας και να γίνει μετάφραση της ιστοσελίδας αυτής
3) Να προσθέσετε δικό σας κείμενο πληκτρολογώντας

Αφού επιλέξετε ένα από τα τρία, μετά επιλέγετε τη γλώσσα του κειμένου που θέλετε να μεταφράσετε (εκεί που αναγράφεται Μετάφραση από). Αν δε γνωρίζετε τι γλώσσα είναι αυτή, τότε υπάρχει η επιλογή εντοπισμός Γλώσσας. Μετά επιλέγετε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να γίνει η μετάφραση ( εκεί που αναγράφεται Μετάφραση σε) και τέλος πατάτε Μετάφραση.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός, το οποίο την ώρα που πληκτρολογείται εσείς το κείμενο, βλέπετε από κάτω να γίνεται την ίδια στιγμή και η μετάφραση. Αυτή είναι και η μεγάλη δύναμη της τεχνολογίας άλλωστε…


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".