Το Twitter θα Ανακοινώσει Photo Sharing Service

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Αυτή η δημοσίευση απασχολεί όλους όσους ασχολούμαστε με το twitter. Πρόσφατα στο allthingd έγινε αναφορά ότι το Twitter ετοιμάζει πλατφόρμα για photo sharing. Αυτό σαφώς υποδηλώνει πως έχει αρχίσει να μπαίνει πιο ενεργά στο παιχνίδι των social media και σταδιακά μπαίνει και στα νερά του Facebook.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

3 Σχόλια στο Άρθρο “Το Twitter θα Ανακοινώσει Photo Sharing Service


  1. Χμμ το προτυμώ τώρα που είναι τελείως απλοοοοο…..

  2. Αρτέμης Κ. on said:

    Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το προτιμώ όπως είναι απλό, αλλά απ’την άλλη, θα βάλει σε σκέψεις και την Facebook, για πιθανές αλλαγές…

  3. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μένεις στατικός σε τέτοια πράγματα. Και το wordpress όταν ξεκίνησε ήταν απλά μια blogging platform και τώρα πλέον είναι full featured cms. Σε γενικές γραμμές απλά κοιτούν τι θέλει και ο κόσμος.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".