Το Facebook και το Linkedin πιο διάσημο από το Twitter

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Η πιο πρόσφατη έρευνα της microbusiness vistaprint έδειξε κάποια ενδιαφέρονται στατιστικά για το ποια social networks χρησιμοποιούν οι μικρές επιχειρήσεις και εταιρίες. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της vistaprint από τις 1200 επιχειρήσεις που ρωτήθηκαν, οι 65% χρησιμοποιούν τα social media για την προώθηση της εταιρίας τους. Συγκεκριμένα:

49% ανέφερε ότι χρησιμοποιεί το Facebook ως το κύριο Social Media.

7% ανέφερε ότι το Linkedin είναι μία σημαντική πλατφόρμα για την προώθηση της εταιρίας τους.

3% λιγότερο από 3% χρησιμοποιεί το Twitter.

 

Αν και περίμενα ότι το facebook θα είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα social media, πραγματικά μένω έκπληκτος που βλέπω το twitter τόσο πίσω σε σχέση με το linkedin. Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι το twitter έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του μέχρι να πείσει τους μικροεπιχειρηματίες ότι μπορεί να αποδώσει.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".