Το Facebook “Πιάστηκε” στα Πράσα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο στο The Daily Beast, σχετικά με το Facebook. Σύμφωνα με επίσημες (πλέον) αναφορές, το Facebook ανακοίνωσε ότι μίσθωσε κάποιον επαγγελματία Blogger με επιρροή (τον Burson), προκειμένου να τρέξει μία αρνητική καμπάνια και να σπιλώσει την Google σε διάφορες online κοινότητες – blogs.  Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το Facebook αντί να κάνει κάποια δήλωση συγνώμης, απλά έβγαλε μία ανακοίνωση προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει:

Confronted with evidence, a Facebook spokesman last night confirmed that Facebook hired Burson, citing two reasons: First, because it believes Google is doing some things in social networking that raise privacy concerns; second, and perhaps more important, because Facebook resents Google’s attempts to use Facebook data in its own social-networking service.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Facebook θα έπρεπε να ξέρει πότε να σκύβει το κεφάλι και προπαντός να το βουλώνει εκεί που δεν τους παίρνει.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".