Χρησιμοποιώντας το Facebook στην Email Marketing Καμπάνια σας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Είναι γνωστό ότι τα Social Media έχουν καταφέρει και έχουν αρχίσει να γιγαντώνονται σταδιακά. Το Facebook είναι μέχρι στιγμής ο γορίλας στην κατηγορία για αυτό και αρκετοί internet marketers προσπαθούν όλο και περισσότερο να ενσωματώσουν περισσότερες λειτουργίες ώστε να έχουν καλύτερο ROI. Για όσους λοιπόν είναι fan των social media, η παρακάτω εφαρμογή θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της σελίδας τους στο Facebook. Η εφαρμογή ονομάζεται IContact Facebook Email Newsletter και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία φόρμα στη σελίδα του Facebook. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες μας να εγγράφονται στο newsletter μας. Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να μεταβούν στην ιστοσελίδα του Icontact.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".