Έρχεται τo νεο MINI

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


Με αισθητικές βελτιώσεις και νέους κινητήρες πετρελαίου θα είναι διαθέσιμα τα μοντέλα Mini από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Η ανανέωση αφορά όλες τις εκδόσεις (hatchback, cabrio και Clubman) και έγινε προκειμένου να τονωθεί το ενδιαφέρον του κοινού για το μικρό μοντέλο σε μια περίοδο ανάκαμψης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το ανανεωμένο Mini διαθέτει νέους προφυλακτήρες, διαφορετική εισαγωγή αέρα στο εμπρός μέρος, καθώς και ανασχεδιασμένους προβολείς ομίχλης. Ακόμη, στο μικρό γερμανικό μοντέλο τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα (με LED πίσω), καινούρια σχέδια ζαντών και η γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων έγινε πιο πλούσια.

Στο εσωτερικό το Mini διαθέτει νέα κεντρική κονσόλα, τιμόνι νέας σχεδίασης και καινούριες επιλογές για τα υλικά και τα χρώματα των επενδύσεων. Επίσης, διατίθενται και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί εσωτερικού-εξωτερικού. Όσον αφορά τους κινητήρες, οι Γερμανοί αποφάσισαν να κρατήσουν όλα τα μοτέρ βενζίνης, όμως αντικατέστησαν αυτά που κινούνται με πετρέλαιο. Πιο συγκεκριμένα, όλες οι εκδόσεις Mini θα διατίθενται και με τους νέους πετρελαιοκινητήρες 1,6 lt με απόδοση 90 PS και 112 PS.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή protothema.gr/car-and-speed


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Έρχεται τo νεο MINI


  1. ENDIAFERON.

  2. από ότι καταλαβαίνω ψήνεσαι, ψήνεσαι :)
    πάντως είναι κόσμημα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".