“Αθώες” οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας για παιδικό καρκίνο

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Η διαβίωση κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας δεν αυξάνει τον κίνδυνο, το μωρό που κυοφορεί μία γυναίκα, να αναπτύξει καρκίνο, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη έρευνα, που διενεργήθηκε σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις των κεραιών στην υγεία.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από ομάδα Βρετανών επιστημόνων, υπό τον καθηγητή Επιδημιολογίας, Πολ Έλιοτ και για τις ανάγκες της, εξετάστηκαν 7.000 παιδιά, εκ των οποίων 1.400 έπασχαν από καρκίνο.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι όσα παιδιά εμφάνισαν καρκίνο μέχρι την ηλικία των πέντε ετών, δεν ήταν πιθανότερο να έχουν γεννηθεί κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, σε σχέση με τα υπόλοιπα καρκινοπαθή παιδιά. Όπως δήλωσε ο καθηγητής Έλιοτ, η νέα έρευνα έρχεται να προστεθεί σε άλλες που προηγήθηκαν και επίσης δεν έδειξαν σχέση ανάμεσα στα κινητά και στον καρκίνο.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν στοιχεία από τις τέσσερις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας της Βρετανίας (Vodafone, O2, Orange, T-Mobile), σχετικά με τις συνολικά 81.781 κεραίες κινητής που λειτουργούσαν στην χώρα μεταξύ 1996-2001 και υπολόγισαν το επίπεδο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για κάθε σπίτι, όπου έμεναν τα παιδιά της έρευνας. Σημειωτέον ωστόσο, ότι οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι δεν μπόρεσαν να έχουν αξιόπιστες πληροφορίες για την ατομική έκθεση κάθε εγκύου στην ακτινοβολία λόγω χρήσης κινητού τηλεφώνου από αυτήν.

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τη συσκευή στη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συζήτησης είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από αυτήν που προέρχεται από μια κεραία κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, όπως επεσήμαναν, η έρευνά τους αφορούσε τους παιδικούς καρκίνους και δεν μπορεί να προβλέψει την πιθανή εμφάνιση καρκίνων σε μεγαλύτερη ηλικία, σε όσα παιδιά ζούσαν κοντά σε μια τέτοια κεραία.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο ““Αθώες” οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας για παιδικό καρκίνο


  1. Άλλη μία έρευνα που πιστεύω ότι μας λέει την αλήθεια… Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι ερευνητές τα πήραν χοντρά για να βγάλουν αυτό το πόρισμα…

  2. Ας ελπίζουμε πως όχι….

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".