Αποκάλυψη: Το Νέο Smart

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


Η τρίτη γενιά Smart είναι γεγονός! H Mercedes είναι έτοιμη να ρίξει από τον Σεπτέμβριο το νέο Smart Fortwo, το οποία δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Ουσιαστικά οι Γερμανοί έκαναν ένα facelift, ενώ προσάρμοσαν τεχνολογικά το νέο Smart στα σημερινά, multimedia δεδομένα, δίνοντας του παράλληλα μία καλή εμπορική πνοή.

Με την πρώτη ματιά οι αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα που διαθέτουν και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, στις ανασχεδιασμένες ζάντες, αλλά και στα νέα διαθέσιμα χρώματα.

Στο εσωτερικό του νέου Smart, σύμφωνα με τους Γερμανούς, έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, έχουν αυξηθεί η αποθηκευτικοί χώροι, ενώ η απεικόνιση στον πίνακα οργάνων έχει αλλάξει. Παράλληλα έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό μία μεγάλη οθόνη αφής 6,5 ιντσών μέσα από την οποία ο οδηγός χειρίζεται το ηχοσύστημα, την πλοήγηση, ενημερώνεται για την στιγμιαία κατανάλωση, κλπ.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα οι Γερμανοί δεν μας ξαφνιάζουν, αφού χρησιμοποιούν τον ίδιο των 999cc απόδοσης 61, 71 και 84 ίππων, ανάλογα με την έκδοση. Παρόλα αυτά μας ενημερώσουν ότι έχουν αλλάξει τη χαρτογράφηση του κινητήρα αλλά και το σύστημα εξαγωγής, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την μικρότερη κατανάλωση και τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Ετσι η έκδοση με τους 61 ίππους αλλά και αυτή των 71, καταναλώνουν μόλις 4,2lt/100km με την εκπομπή ρύπων να είναι στα 97gr CO2. Αντίστοιχα οι τιμές για την έκδοση με τους 84PS είναι 4,9lt/100km και 114 gr CO2.

 

 

 

 

 

Πηγή protothema.gr/car-and-speed


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".