Διατηρήστε την μπαταρία του φορητού σε φόρμα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον theodion

Ο Θεόδωρος Διονυσίου εργάζεται στην Novel Web Designs και ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και προώθησης ιστοσελίδων (SEO).


Οι κάτοχοι φορητού υπολογιστή, θα έχετε παρατηρήσει ότι μετά από 1 περίπου χρόνο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φορητού ελαττώνεται σημαντικά και από ένα σημείο και μετά η μπαταρία είναι άχρηστη αφού εάν ο υπολογιστής είναι εκτός σταθερής παροχής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Για πολλούς το πρόβλημα θεωρείται φυσικό φαινόμενο, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια απλή λύση για να κρατήσετε την μπαταρία του φορητού σε φόρμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Η λύση είναι όταν ο φορητός βρίσκεται στην πρίζα και η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, τότε να την αφαιρείτε από τον υπολογιστή.

Ένας από τους λόγους που η ζωή της μπαταρίας ελαττώνεται με το χρόνο είναι διότι παρόλο που υποτίθεται πως η μπαταρία πρέπει να σταματήσει να φορτίζεται όταν έχει φορτιστεί στο 100%, στην πράξη υπερφορτίζεται ελαφρώς, κάτι που τελικά καταστρέφει τα στοιχεία της. Αυτή είναι και η αιτία που η μπαταρία εξασθενεί και τελικά αχρηστεύεται, όταν οι ιδιοκτήτες των φορητών δεν τους χρησιμοποιούν καθόλου εκτός πρίζας.

Επιπλέον μια δεύτερη συμβουλή για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταριας είναι να αφήνουμε την μπαταρία να φθάνει σε χαμηλή στάθμη πριν την επαναφορτίσουμε, και αφότου αρχίσουμε την φόρτιση πρέπει να την αφήνουμε να φορτίσει μέχρι το 100%.

Τέλος είναι καλύτερο να γίνεται φόρτιση προτού η μπαταρία αδειάσει και επίσης δεν πρέπει να μένει για πολύ ώρα στο ρεύμα αφότου τελειώσει η φόρτιση γιατί υπερθερμαίνεται η μπαταρία οπότε φθείρεται.

Η παραπάνω απλές μέθοδοι δεν πρόκειται να βελτιώσουν την κατάσταση μιας μπαταρίας που έχει ήδη εξασθενήσει – στην καλύτερη περίπτωση θα ανακόψουν την εξασθένησή της. Ενδικνύεται σίγουρα για μία καινούρια μπαταρία.

 

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Διατηρήστε την μπαταρία του φορητού σε φόρμα


  1. ekseretiko ar8ro. Na pws 8a glitwsoume apo tin agora mbatarias :P

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".