Κοινωνικές Εκδηλώσεις, Γιατί Δεν Πρέπει να τις Αποφεύγουμε

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δεν είμαστε λίγοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που μας αρέσει η δουλειά από το σπίτι. Αν και υπάρχουν αμέτρητα θετικά στοιχεία με αυτού του είδους την εργασία, πολλές φορές οδηγούμαστε σε αποξένωση από τον κόσμο, με αποτέλεσμα η εργασία από το σπίτι να έχει πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο άνθρωπος είναι κοινωνικός από τη φύση του και έχει ανάγκη να συναναστρέφεται με άλλους. Αυτό στον χώρο μας, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό, αφού έτσι μπορούμε να επεκτείνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας ή να βρούμε νέους συνεργάτες.

Οι ομιλίες σε σεμινάρια, συνέδρια ή παρουσιάσεις, μπορούν να σας βοηθήσουν να εδραιώσετε την παρουσία σας στον κλάδο σας και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Για να το καταφέρουμε όμως αυτό, καλό θα ήταν να εξασκήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τον προφορικό μας λόγο. Για να γίνει αυτό, καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε ένα σύνολο από βήματα, που θα μας βελτιώσουν και θα μας κάνουν καλύτερους ομιλητές.

Είστε παρατηρητικοί;

Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο Youtube, καθώς επίσης και βιβλία πάνω στην γλώσσα του σώματος. Διαβάζοντας ή βλέποντας σχετικά βίντεο, θα καταφέρετε να βελτιώσετε την παρατηρητικότητα σας. Έτσι μόνο και μόνο από τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του σώματος των συνομιλητών σας, θα καταλαβαίνετε πως πραγματικά αισθάνονται ή τι σκέφτονται.

Δεν είστε καλός στην ομιλία;

Εάν θεωρείτε ότι δεν είστε αρκετά εύγλωττος ή πειστικός, καλό θα ήταν να συναναστραφείτε με τους συνεργάτες σας ή άτομα σχετικά με το αντικείμενο, ώστε να καταφέρετε έτσι να εξασκηθείτε περισσότερο μέσα από τις συζητήσεις.

Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;

Οι τοπικές κοινωνίες είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε να εξαπλώνετε το δίκτυο σας. Συνήθως οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι κάνουν εκδηλώσεις, όπως επίσης και οι σύλλογοι της ειδικότητας σας. Αυτές οι κοινότητες, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε να επεκτείνετε το δίκτυο σας.

Χαλαρώστε και προετοιμαστείτε…

Όπως και οι εξετάσεις στο σχολείο, έτσι είναι και η ομιλία σε συνέδρια ή εκδηλώσεις. Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι από το σπίτι σας, όταν θα φτάσει η μεγάλη μέρα…

 

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".