Οι developers θα εχουν μεγαλύτερο ρόλο στο νέο playstation

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


Playstation 4 conceptΣύμφωνα με ένα υψηλά ιστάμενο μέλος της εταιρείας, η Sony στην προσπάθεια της να κάνει το επόμενο playstation πιο φιλικό προς τους developers , επιστρατεύει τη βοήθεια των δικών της developers . Ο Shuhei Yoshida, επικεφαλής της ομάδας των developers της Sony με την ονομασία Worldwide Studios είπε πρόσφατα στο περιοδικό Developer ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Kaz Hirai, εκτελεστικός διευθυντής της Sony Computer Entertainment, όταν ανέλαβε τη θυγατρική παιχνιδιών της εταιρείας, ήταν να εστιάσει στην ανάπτυξη των hardware.

Ο Yoshida συνέχισε λέγοντας πως ο Hirai ήθελε τους developers να δίνουν το παρόν τους στις συναντήσεις από τη πρώτη στιγμή και απαίτησε από τη Sony να κτίσει μια γέφυρα επικοινωνίας μαζί τους. Αυτή η κίνηση μπορεί να αποδειχθεί πολύ έξυπνη για τη Sony. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Playstation 3, πολλοί developers το κατέκριναν λέγοντας ότι η πλατφόρμα του έχει πολλές δυσκολίες στην κατασκευή παιχνιδιών. Ακόμα και η Sony παραδέχθηκε αυτές τις δυσκολίες. Στη βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, η βοήθεια στους developers είναι αναγκαία και ένας από τους κύριοuς παράγοντες για την επιτυχία τους.

Με τη προσπάθεια αυτή, η Sony, αλλάζει τη στάση της προς τους developers, πιθανότατα κάνοντας τη σωστή κίνηση. Βεβαια, το να προσδιορίσει κάποιος με ακρίβεια το πως χρησιμοποιεί η Sony τη βοήθεια των developers δεν είναι εύκολο. Όπως είπε ο Yoshida, που δεν θέλησε να μπει σε πολλές λεπτομέρειες: “η εταιρεία αναλαμβάνει δράση σε θέματα που δεν τα χουμε κάνει γνωστά στο κοινό – π.χ. δραστηριότητες σχετικά με τη πλατφόρμα.”


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".