Subscribe:Άρθρα Σχόλια

Είστε εδώ: Home » Πολιτικά Νέα, Τελευταία άρθρα » ”Δίνουμε μάχη για την απελευθέρωση της χώρας”

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση, για να βγει η χώρα από την κρίση, καθως και στη μεταρρύθμιση που φέρνει ο «Καλλικράτης».


Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της ωραίας αυτής πόλης. Σήμερα που γιορτάζουμε την επέτειο της απελευθέρωσης, βρισκόμαστε σε μία ιστορική καμπή. Διότι και σήμερα δίνουμε την μάχη, τον αγώνα, για την απελευθέρωση της χώρας μας από κάθε είδους δουλεία, επιτήρηση, να ξεφύγουμε από αντιλήψεις, πρακτικές, νοοτροπίες του παρελθόντος που μας κρατάνε πίσω και να απελευθερώσουμε τους πολίτες μας για να μπορούν να είναι δημιουργικοί, καινοτόμοι, με σιγουριά και προοπτική.

» Ένα μεγάλο βήμα που κάνουμε είναι ο ‘Καλλικράτης’. Ο νέος αυτός αυτοδιοικητικός θεσμός που σπάει τα δεσμά μιας εξάρτησης πελατειακής και συγκεντρωτισμού και δίνει φτερά στην περιφέρεια. Δυνατότητες που τόσες υπάρχουν σε κάθε περιφέρεια, τεράστιες δυνατότητες που προσφέρονταν πνιγμένες από αυτό το πελατειακό σύστημα.

» Αυτό ακριβώς κάνουμε: απελευθερώνουμε δυνάμεις και μαζί δίνουμε τη μάχη να φτιάξουμε την Ελλάδα που θα είναι μια Ελλάδα ευημερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης διαφάνειας και δημοκρατίας. Αυτή είναι η βούληση του ελληνικού λαού, αυτή τη βούληση υπηρετούμε και θα τα καταφέρουμε».

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

About the Author

Ο Νικόλαος είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ νοσηλευτικής, ασχολείται ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα, ειδικότερα με τον αγροτικό τομέα και τον τομέα υγείας.Στον ελεύθερο χρόνο του γράφει πολιτικά άρθρα και νέα.



Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια