“Χάλκινος” ο Δρυμωνάκος στα 200μ. πεταλούδα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Ο 26χρονος κολυμβητής, ο οποίος είχε δείξει την καλή αγωνιστική του κατάσταση από τον προηγούμενο Μάιο, όταν επέστρεψε επίσημα στις πισίνες μετά από τον διετή αποκλεισμό του για ντόπινγκ, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 200μ. πεταλούδα με χρόνο 1:57.10.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε για άλλη μία φορά, για τρίτη συνεχόμενη για την ακρίβεια, ο Πολωνός Πάβελ Κορζενιόφσκι με 1:55.00 και το ασημένιο ο Ρώσος Νικολάι Σκβόρτσοφ με 1:56.13.

Ο δεύτερος Έλληνας εκπρόσωπος που έδωσε τον παρών στον τελικό, ήταν ο Στέφανος Δημητριάδης, ο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό, και τερμάτησε όγδοος με χρόνο 1:59.70.

Οι δηλώσεις του Δρυμωνάκου μετά την επιτυχία του:

Επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και ξαφνικά βρέθηκα σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες. Παρ’ όλα αυτά, έκανα μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Αισθάνθηκα την έλλειψη αγώνων κατά τη διάρκεια του τελικού. Σιγά-σιγά όμως αυτό θα φύγει και θα μπορώ να κολυμπάω καλύτερα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια έμαθα ότι δεν είναι το παν να κερδίζεις αλλά να κάνεις αυτό που αγαπάς


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο ““Χάλκινος” ο Δρυμωνάκος στα 200μ. πεταλούδα


  1. “Τα δύο προηγούμενα χρόνια έμαθα ότι δεν είναι το παν να κερδίζεις αλλά να κάνεις αυτό που αγαπάς”

    Ωραία φράση… αυτό είναι και το νοήμα του αγνού αθλητισμού και του εφ αγωνίζεστε.

    Αξιοπρεπής δήλωση από τον Δρυμωνάκο. Δέχετε αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν με αξιοπρέπεια και κάνει μια νέα αρχή με πραγματικό νόημα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".