Από που να αγοράσω ένα έτοιμο wordpress theme;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Πολλές φορές αρκετοί web designers – developers, ανάλογα πάντα με την εργασία που τους έχουν αναθέσει και το budget του πελάτη, επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ορισμένα έτοιμα themes και να τα τροποποιήσουν ώστε να τα φέρουν στα μέτρα τους.

Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, θα προσπαθήσω να σας αναφέρω ορισμένα αξιόλογα, κατά την άποψη μου, marketplaces για αγορά θεμάτων για το WordPress.

1. CSSigniter Themes

Θα ξεκινήσω με το cssigniter.com, το οποίο αποτελεί δουλειά Ελλήνων web designers & developers. Προς το παρόν δεν έχει τρομερή ποικιλία, καθότι νέο στο χώρο. Ποικιλία, τουλάχιστον συγκριτικά με άλλα marketplaces. Ωστόσο θεωρώ ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά και αξίζει να ρίξετε μία ματιά. Οι τιμές είναι πολύ καλές, για αυτό προτείνω στους επαγγελματίες του είδους να ρίξουν μία ματιά και στις εγγραφές, καθώς η εγγραφή για ένα χρόνο κοστίζει μόλις 39$ και έχουν τη δυνατότητα απεριόριστων downloads.

 

 

2. Themeforest

Το themeforest είναι από τα πιο γνωστά marketplaces, και αποτελεί δημιουργία της εταιρείας Envato. Στο συγκεκριμένο υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία από templates, και όπως καταλαβαίνετε, άλλα είναι καλά και άλλα όχι. Παρόλα αυτά, οι τιμές είναι αρκετά καλές και θα βρείτε themes, σχεδόν, για όλα τα γούστα.

 

 

3. ThemeFurnace

Το themefurnace είναι νέο στο χώρο της δημιουργίας θεμάτων, για αυτό και μέχρι στιγμής αριθμεί μικρό αριθμό θεμάτων. Αποτελεί δημιούργημα της εταιρείας Kooc Media και τα themes που διαθέτει είναι πολύ όμορφα και αρκετά καλογραμμένα. Οι τιμές είναι αρκετά καλές, με πιο συμφέρουσα προσφορά την αγορά του πακέτου για developers που κοστίζει 99$.

 

 

4. mojo-themes

To MOJO – themes είναι απ’τα πιο γνωστά markeplaces, με πληθώρα από wordpress themes. Όπως συνηθίζεται με όσα έχουν μεγάλη ποικιλία, υπάρχουν κάποια πολύ καλά, κάποια μέτρια και κάποια που δεν μας ικανοποιούν. Οι τιμές είναι καλές και αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

 

 

Φυσικά υπάρχουν και άλλα sites για αγορά θεμάτων για WordPress. Τα συγκεκριμένα είναι ορισμένα που προτείνω εγώ αυτή τη στιγμή. Θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα με περισσότερα sites αλλά και ορισμένες προτάσεις για συγκεκριμένα templates.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".