Βγάλτε λεφτά βλέποντας διαφημίσεις

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον vasilis

Γεια σας, ονομάζομαι Βασίλης. Ως λάτρης της τεχνολογίας, έχω δημιουργήσει το δικό μου τεχνολογικό Blog ενημερώνοντας σας με νέα, ειδήσεις, SmartPhones, internet, software, tutorials και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Μέσα στα ενδιαφέροντα μου ανήκει το Seo και φυσικά το Worpdress.


Γεια σας, σήμερα θα γνωρίσουμε τα PTC sites και τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν. Αυτού του ιδού οι σελίδες, μας δίνουν την δυνατότητα βλέποντας διαφημίσεις να περνούμε κάποιο μικρό χρηματικό ποσό κάθε φορά. Με κάθε κλικ που κάνουμε σε μία διαφήμιση, προστίθεται στο λογαριασμό μας ένα ποσό που πρέπει να φτάσει το ελάχιστο όριο για να πληρωθούμε. Επίσης για αυτούς που έχουν ιστοσελίδες, δύνεται η δυνατότητα να τις διαφημίσουν, αλλά προσωπικά δεν θα το προτείνω γιατί ο καθένας μπαίνει για να πάρει χρήματα και όχι να δει την σελίδα σας.

Ξεκινώντας θα σας παρουσιάσω το ClicSense (Affilate Link) το οποίο δίνει o.o1$ με κάθε διαφήμιση που βλέπετε, η περισσότερο καμία φορά. Επίσης, προσφέρει και άλλες δυνατότητες για να βγάλετε χρήματα, αλλά δεν θα της αναλύσουμε. Για να κάνετε ανάληψη, θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει το ελάχιστο ποσό των $6 για Premium μέλη και $8 για Standard. Η ανάληψη γίνεται μέσω Paypal και  Payza.

Το δεύτερο site είναι το Neobux (Affilate Link) που έχει και ελληνικό Forum με πολλά ενεργά  μέλη. Σας προσφέρει και αυτό o.o1$ με κάθε διαφήμιση, η περισσότερο καμία φορά. Επίσης, θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει ελάχιστο ποσό τον 2$ για να κάνετε ανάληψη και κάθε φορά θα ανεβαίνει για 1$, μέχρι να σταθεροποιηθεί στα 10$. Ανάληψη μπορείτε να κάνετε με Paypal, Neteller και Payza.

Ακόμα, μπορείτε να στέλνετε κόσμο σε αυτές σελίδες και να παίρνετε κάποιο χρηματικό ποσό. Με αυτόν τον τρόπο, θα ευχαρίστησει το άτομο που του έχετε παρουσίασε την σελίδα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάτι. Καλά Κέρδη.

Σημείωση: Δεν αξίζει να ασχολείστε συνέχεια, αλλά 10 λεπτά καθημερινά. 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Βγάλτε λεφτά βλέποντας διαφημίσεις


  1. Στον τίτλο σου αναφέρεις πως τα χρήματα τα κερδίζεις βλέποντας διαφημίσεις ενώ στο άρθρο σου λες πως με κάθε κλικ κερδίζεις 1 cent. Μπορείς να είσαι λίγο πιο συγκεκριμένος; Αν είναι με τα κλικ γιατί να μην βάλω adsense; προφανώς κερδίζω περισσότερα με το κλικ που γίνεται μέσω adsense, παρά με τις υπηρεσίες που αναφέρεις.

  2. Έχεις δίκιο, το διόρθωσα.
    Προφανώς όμως, πρέπει να κάνεις κλικ για να δεις την διαφήμιση, αλλά δεν το έγραψα με σωστό τρόπο.

  3. Sorry αλλά με μπέρδεψες περισσότερο. Κερδίζω με τα page views ή με τα clicks?

  4. Σου δίνεται η δυνατότητα, να δεις διαφημίσεις μερικές φορές την ημέρα και όχι συνέχεια. Επίσης, μπορείς να βλέπεις μόνο μια φορά την διαφήμιση κάθε φορά και να παίρνεις το ποσό.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".