Βρετανική Μουσική Βιομηχανία vs Google

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον nikos

O Νίκος είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να παρακολουθεί νέα που αφορούν τη μεσογειακή πολιτισμική κληρονομιά!


Πρόσφατα, η Βρετανική Φωνογραφική Βιομηχανία (British Phonographic Industry – BPI) που αντιπροσωπεύει περισσότερες από 300 μουσικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο, απέστειλε επίσημη καταγγελία προς την Google με βάση τις διατάξεις του Digital Millenium Copyright Act των ΗΠΑ. H BPI καλεί τη Google να αφαιρέσει links προς δημοφιλή filesharing sites, όπως τα Megaupload.com, 4shared.com, Zippyshare.com, και Mediafire.com.

Μετά και τη καταδικαστική έκβαση της δίκης που αφορούσε τη λειτουργία του Pirate Bay, αυτή θα αποτελέσει μια νέα δικαστική διαμάχη όπου μια εταιρεία καταγγέλεται στη βάση του ότι κατευθύνει με links σε περιεχόμενο στο οποίο δεν εχει πνευματικά δικαιώματα.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την επιστολή με την οποία η BPI απαιτεί να αφαιρεθούν οι σύνδεσμοι σε συγκεκριμένο μουσικό υλικό όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο http://chillingeffects.org.

Πηγή: In love with life

Περισσότερα: ZeroPaid


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Βρετανική Μουσική Βιομηχανία vs Google


  1. τι φταίει τώρα η Google :) έχει φτιαχτεί ώστε να λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αν αρχίσει να φιλτράρει αποτελέσματα θα αποκλειστεί το μισό internet :)

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".