ClickBanner Affiliate Program: Acai Berry Thin

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ CLICKBANNER

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τους όρους χρήσης του δικτύου που απαγορεύουν παραπλανητικές ενέργειες.

2.1 Οι Χρήστες θα πρέπει να δρουν ηθικά και λογικά σχετικά με τη χρήση της Υπηρεσίας και στην αποστολή Επισκεπτών προς τους Διαφημιζόμενους. Οι Χρήστες δεν πρέπει να προβαίνουν σε πράξεις ή παραλείψεις που θα είχαν τυχόν ως αποτέλεσμα οποιοσδήποτε Διαφημιζόμενος να πληρώσει στον Χρήστη ποσά Προμηθειών για πωλήσεις που έγιναν στον Διαφημιζόμενο τις οποίες ο Χρήστης δεν επέφερε με νόμιμο τρόπο.

2.2 Δικαίωμα προμήθειας, ο Χρήστης θα έχει όταν θα επιφέρει έναν Επισκέπτη ο οποίος πραγματικά και σκοπίμα επισκέφθηκε την Ιστοσελίδα του Διαφημιζόμενου μέσω Έγκυρου Click από κάποια Ιδιοκτησία του Χρήστη.

2.3 Οι Χρήστες δεν θα χρησιμοποιούν τρόπους ή τεχνικές που σχετίζονται με τα λεγόμενα «spyware», «adware», «malware», «robots», «forced clicks», «automatic openings», «automatic cookie dropping» ή «cookie stuffing».

3.3 Οι Σύνδεσμοι δεν πρέπει να παραπλανούν τους Επισκέπτες. Οι Σύνδεσμοι πρέπει να τοποθετούνται με μόνη σκοπιμότητα τη δημιουργία Έγκυρων Clicks.

3.4 Οι Χρήστες δεν πρέπει να αποστέλλουν αυτόκλητα ή απρόκλητα emails που μπορούν για άλλους λόγους να χαρακτηριστούν ως spam ή emails που περιέχουν Συνδέσμους Διαφημιζομένων. Στην περίπτωση αυτή, η Πάροχος θα δικαιούται να τερματίσει αμέσα τη συμμετοχή του συγκεκριμένου Χρήστη στην Υπηρεσία και θα διακόπτεται η συνεργασία με τον Χρήστη.

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε έχει κορυφαίο σύστημα ασφαλείας και fraud. Όλα τα διπλά κλικς που γίνονται, φαίνονται ξεκάθαρα με λεπτομέρειες όπως η IP και το URL από όπου ήρθε το κλικ.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ CLICKBANNER

Σας παρακαλούμε να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί γιατί δεν θα θέλαμε να βρεθούμε στην δύσκολη θέση να απομακρύνουμε κάποια μέλη μας.

Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει κανείς!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".