Εγκαταλείπει η FNAC την ελληνική αγορά

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Την ελληνική αγορά αποφάσισε να εγκαταλείψει τελικά,η γαλλική πολυεθνική FNAC.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, η αποχώρηση της  γνωστής εταιρίας οφείλεται στο ότι η δραστηριότητα της στον χώρο της Ελλάδας, απαιτούσε αρκετά χρήματα αλλά και στο γεγονός ότι η κατανάλωση των προϊόντων που διέθετε η εταιρία, παρουσίασε αισθητή πτώση.

Η εταιρία FNAC είχε έρθει στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2005 ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mall, το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι. Στην συνέχεια όμως δεν έμεινε αδρανής και αποφάσισε να επεκταθεί με δύο νέα καταστήματα, ένα στο Μοναστηράκι και ένα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Με το κλείσιμο της, η εταιρία FNAC μεταβιβάζει τα δύο από τα τρία καταστήματα της στην εταιρία Public του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού,η οποία όπως φαίνεται αναπτύσσεται συνεχώς, ενώ η τύχη του τρίτου καταστήματος παραμένει άγνωστη. Τα καταστήματα στα οποία θα δραστηριοποιηθεί η Public, είναι της Γλυφάδας και του εμπορικού κέντρου Mall στο Μαρούσι.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".