Ενίσχυση ΕΣΠΑ

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Μιχάλης Δημητρίου

Είμαι ο Μιχάλης Δημητρίου και ασχολούμαι με την προώθηση ιστοσελίδων και το SEO. Διαβάστε κάποια άρθρα μου στο πιασάρικο blog μου και συνδεθείτε μαζί μου με τα εξής social media: google plus, twitter, linkedin, facebook.


Ξεκίνησε εχθές η υποβολή προτάσεων για τα νέα προγράμματα εσπα. Η υποβολή τελειώνει στις 25 Απριλίου. ενίσχυση μπορεί να φτάσει το 60% σε κάποιες περιοχές και αφορά ΜΜΕ επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις που μπορούν να ενταχθούν πρέπει να έχουν συγκεκριμένο ΚΑΔ. Λίστα με ΚΑΔ που συμμετέχουν υπάρχει στην προκύριξη του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".