Επιλογή e commerce πλατφόρμας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Πλατφόρμες e-commerce

Εάν ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο παρακάτω οδηγός περιέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Magento

Το Magento αποτελεί την κύρια επιλογή των περισσότερων web developers για την κατασκευή ενός e-shop. Αποτελεί τον “βασιλιά” στην κατηγορία του και έρχεται σε τρεις εκδόσεις. Την Community (δωρεάν), καθώς επίσης και άλλες δύο, την Enterprize και professional.

OsCommerce

To OsCommerce είναι ένα ακόμη διάσημο σύστημα commerce. Πολλοί το θεωρούν το κορυφαίο για τη δωρεάν έκδοση του, αλλά δύσκολο στη δημιουργία themes.

Zen Cart

Το Zen Cart είναι απλό και εύχρηστο με αρκετές δυνατότητες εγκατεστημένες, οι οποίες μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες των περισσότερων web developers.

Virtuemart

Το Virtuemart δεν είναι μία πλατφόρμα ecommerce από μόνη της, αλλά μία προέκταση που εγκαθίσταται πάνω στο Joomla. Η βασική του αδυναμία είναι ο φτωχά γραμμένος κώδικας του.

Ubercart

Όπως και το Virtuemart, έτσι και το Ubercart, είναι μία πλατφόρμα που πρέπει να εγκατασταθεί πάνω στο Joomla. Εάν είστε ήδη χρήστης του Drupal, ίσως να αποτελεί καλή λύση, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσατε ποτέ Drupal, τότε ίσως να το βρείτε δύσχρηστο και δύσκολο στην εκμάθηση.

Prestashop

Απλό μικρό και ευχρηστο. Η μεγαλύτερη αδυναμία του ίσως το βαρύ backend του.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".