Έρχεται η ταινία από χρήστες του YouTube

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Ένα φιλόδοξο πείραμα, που πιθανώς θα δώσει μια νέα διάσταση στον τι σημαίνει «κινηματογράφος» στις μέρες μας, έχουν βάλει μπροστά οι Kevin Macdonald και Sir Ridley Scott, ο πρώτος ως σκηνοθέτης και ο δεύτερος ως παραγωγός, με τη βοήθεια χιλιάδων χρηστών του YouTube.

Πρόκειται για μια πειραματική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Macdonald («Ο Τελευταίος Βασιλιάς Της Σκοτίας»), το υλικό της οποίας όμως θα τραβήξουν διάφοροι χρήστες της ιστοσελίδας YouTube. Συγκεκριμένα, ο σκοτσέζος σκηνοθέτης ζήτησε από τους χρήστες να τραβήξουν πλάνα από την καθημερινότητά τους στις 24 Ιουλίου. Τα πλάνα που θα επιλεχτούν θα μονταριστούν σε μια ταινία-ντοκιμαντέρ με τίτλο «Life In A Day», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance τον Ιανουάριο.

Έχετε 24 ώρες για να καταγράψετε ένα στιγμιότυπο της ζωής σας με την κάμερα, εξηγεί το YouTube στην επίσημη ιστοσελίδα του. Μπορείτε να κινηματογραφήσετε το συνηθισμένο-την ανατολή του ηλίου, τη διαδρομή για τη μετάβαση στην εργασία σας, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην γειτονιά ή το εξαιρετικό: τα πρώτα βήματα ενός παιδιού, την αντίδρασή σας στο θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, ακόμα και ένα γάμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και το trailer του project επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του YouTube.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".