Έτοιμη να παρουσιάσει 3D smartphone η LG

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Στην έκθεση Mobile World Congress ,η οποία αρχίζει σε λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη, η LG αναμένεται να παρουσιάσει μεταξύ άλλων, άλλο ένα νέο smartphone, αυτή την φορά με 3D δυνατότητες.

Λέγοντας “3D δυνατότητες” εννοούμε, στοιχεία που αφορούν την αναπαραγωγή περιεχομένου, αλλά και την λήψη φωτογραφιών.

Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε και πολλά για το νέο αυτό smartphone πέρα από την ονομασία του,  LG Optimus 3D, αλλά και λίγα τεχνικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο smartphone θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, οι οποίες αναλαμβάνουν να απαθανατίζουν στιγμιότυπα στις τρεις διαστάσεις. Επίσης, όσο αφορά την αναπαραγωγή, το Optimus 3D θα διαθέτει μια οθόνη παρόμοια με αυτή που έχει επιλέξει και η Nintendo για την συσκευή 3DS.

Αυτό έχει και θετικά και αρνητικά.

Το θετικό είναι ότι θα μπορούμε να βλέπουμε 3D χωρίς τα απαραίτητα, πολλές φορές εκνευριστικά, γυαλιά, αλλά το αρνητικό είναι ότι η εικόνα φαίνεται 3D  μόνο αν το βλέμμα πέφτει απολύτως κατακόρυφα στην οθόνη.

Για το υπόλοιπο hardware γνωρίζουμε πολύ λίγα, αλλά πολύ πιθανόν να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Tegra 3D της Nvidia.

Για το λειτουργικό δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα, αλλά εάν κρίνουμε από τις προτιμήσεις της LG, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρησιμοποιεί και αυτό το smartphone το λογισμικό Αndroid.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".