Το κουμπί +1 της Google

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Rapsos13

Γεια σας, Ονομάζομαι Νίκος και είμαι φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.Από τότε που θυμάμαι το εαυτό ασχολούμαι με θέματα υπολογιστών και οι μεγάλη μου αγάπη είναι η τεχνολογία.Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με το web development όπου ευελπιστώ να τα καταφέρω σε αυτόν τον τομέα.Στις 18 Μαρτίου 2011 ξεκίνησα μία προσπάθεια ενημερωτικού Blog: BeeZz Press, στημένη σε WordPress.


google +1 buttonΗ απάντηση της Google στο «Like» του Facebook ονομάζεται «+1». Είχε γίνει γνωστό από την εκδήλωση Google I/O στο Σαν Φρανσίσκο πριν από λίγες εβδομάδες ότι το νέο αυτό κουμπί θα το συναντήσουμε σε ιστοσελίδες πολύ σύντομα. Έτσι, το διαδικτυακό του ντεμπούτο το έκανε την Τετάρτη το βράδυ.

Με το +1, οι χρήστες πλέον μπορούν εύκολα να προτείνουν ενδιαφέροντα άρθρα, ιστοσελίδες, βίντεο και εικόνες σε φίλους και επαφές. Οι προτάσεις αυτές φαίνονται στο πιο χρήσιμο μέρος: στα αποτελέσματα της αναζήτησης του Google.

Το κουμπί +1 της Google είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά μεγέθη ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί απλά με ένα «embed code» σε όλους τους τύπους ιστοσελίδων.

Ήδη από τις πρώτες ώρες της επίσημης κυκλοφορίας του το συναντάμε σε πολλές ιστοσελίδες, όπως το YouTube, το Android Market, το Tech Crunch


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".