Η ESET εξαγόρασε εταιρεία κατασκευής Antispam

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η ESET ανακοινώνει την απόκτηση της COMDOM Software, Σλοβάκικης εταιρείας λογισμικού, δημοφιλή για λύσεις antispam. Η πρόσφατη εξαγορά, που πραγματοποίησε η εταιρεία, υπογραμμίζει τη στρατηγική της για εδραίωση της ηγετικής θέσης της στην ανάπτυξη λογισμικού ασφαλείας.

Με την ολοκλήρωση αυτής της εξαγοράς, η ESET αποκτά περεταίρω δυναμική στην αύξηση της απόδοσής της στον τομέα ανάπτυξης προηγμένων λύσεων ασφαλείας. «Η ESET είναι μια εταιρεία με σταθερό προσανατολισμό στην έρευνα και ανάπτυξη και πρόκειται να επωφεληθεί από την εν λόγω συγχώνευση, μέσω της αξιοποίηση του δυναμικού του συγκεκριμένου κατασκευαστή προηγμένων λύσεων antispam.

Βασιζόμενοι στην ομάδα των έμπειρων προγραμματιστών και ερευνητών, οραματιζόμαστε την εισαγωγή νέων δραστηριοτήτων, σε συνδυασμό με τις νέες δυνατότητες ανάπτυξης λογισμικού ασφαλείας», δήλωσε ο Miroslav Trnka, Διευθύνων Σύμβουλος ESET Σλοβακίας.

Η απόκτηση της COMDOM Software αποτελεί τη δεύτερη εξαγορά της ESET από το 2008. Συγκεκριμένα, το 2008 η ESET πραγματοποίησε την εξαγορά της Τσέχικης εταιρείας Setrnet, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στο τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Η πρόσφατη εξαγορά της ESET επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της προς την Έρευνα και Ανάπτυξη και έρχεται δύο χρόνια μετά την «πράσινη» επενδύση σε κέντρο ανάπτυξης της ESET στην Κρακοβία της Πολωνίας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".