Μόνο για εταιρικούς πελάτες το HP Slate

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Αρχικά είχε ανακοινωθεί ως το πρώτο Tablet της HP. Αργότερα είχαν εμφανιστεί πληροφορίες που μιλούσαν για το «θάνατο» του. Τελικά η HP το επανάφερε ξανά στο προσκήνιο, εμφανίζοντας το στο site της. Και το μυστήριο φαίνεται να λύνεται: το HP Slate ξαναμπαίνει στον προγραμματισμό της εταιρείας αλλά θα απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς πελάτες.

Γι΄ αυτούς θα είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο. Έτσι η HP ξεκαθαρίζει και τη στρατηγική της: τα Tablets που θα βασίζονται στα Windows, όπως το Slate, θα απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες, ενώ τα Tablets με το Web OS θα προσανατολίζονται σε ιδιώτες χρήστες.

ΠΗΓΗ: engadget.com


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".