Νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο απο τη Mercedes

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον inBlogger

Ονομάζομαι Θάνος! Είμαι ιδρυτής του w24.gr - του πρώτου ελληνικού SEO forum και ιδιοκτήτης του inBlog.gr - του ελληνικού webmaster και SEO Blog . Μέσα στα ενδιαφέροντα μου είναι το SEO, το internet- και affiliate marketing, το Social Bookmarking και το.. Drupal. Αγαπάω και το wordpress. Εαν είστε Affiliate, δείτε όπωσδήποτε το TAW - Best Affiliate Programs.


H MERCEDES συνεχίζοντας την έρευνα της στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας στο χώρο του αυτοκινήτου ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής 500 E-CELL οχημάτων. Η παρουσίαση έγινε στο 2010 Paris Motor Show.
Το νέο αυτο αυτοκίνητο περιέχει 2 μπαταρίες λιθιου, συσσωρευτή ηλιακής ενέργειας απο την Tesla και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας χωρίς να αλλάζει καθόλου η εμπειρία οδήγησης.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε οτι το αυτοκίνητο..”πιάνει” τα 200km/h και αποδίδει 95 ίππους.

Δείτε κάποιες εικόνες:


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".