Νέο προϊόν από την Kaspersky Lab,το Kaspersky Pure

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η Kaspersky Lab παρουσίασε ένα νέο προϊόν security που έχει το όνομα Kaspersky Pure. To Pure είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διασφαλίζει την προστασία των οικιακών δικτύων, ενώ εξασφαλίζει και την ακεραιότητα των δεδομένων των οικιακών χρηστών που μοιράζονται μία σύνδεση στο διαδίκτυο. Το Kaspersky Pure συνδυάζει ολοκληρωμένη προστασία από κάθε είδους απειλή που προέρχονται από τον χώρο του διαδικτύου ενσωματώνοντας νέα χαρακτηριστικά όπως είναι, η λειτουργία γονικού ελέγχου, η δυνατότητα backup των δεδομένων σας, τα εργαλεία κρυπτογράφησης, καθώς και το εργαλείο διαχείρισης των κωδικών πρόσβασης.

Επιπλέον προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης ενός οικιακού δικτύου, μέσω εργαλείων προσαρμογής των ρυθμίσεων ασφαλείας του web browser και του λειτουργικού συστήματος οποιουδήποτε υπολογιστή στο δίκτυο.

Τέλος οι άδειες χρήσης του Kaspersky Pure διατίθενται για έναν,τρεις ή πέντε υπολογιστές.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".