Νέο ρεκόρ το twitter!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Απ’ότι φαίνεται, το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου έχει ανεβάσει κατακόρυφα την κίνηση στο Twitter το οποίο πέτυχε ένα νέο ρεκόρ στον αριθμό των tweets/sec.

O αριθμός των tweets κατά την διάρκεια των παιχνιδιών Ιαπωνίας εναντίον της Δανίας και Ολλανδίας εναντίον του Καμερούν, έφτασε το αριθμό των 3.283 ανά δευτερόλεπτο, και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια  που ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά. Κατά την λήψη των αγώνων δηλαδή.

Όπως αναφέρεται σε ένα άρθρο του επίσημου blog του Twitter, η κίνηση ανέβαινε κατακόρυφα μετά από κάθε τέρμα που πετύχαιναν οι δύο αντίπαλες ομάδες.

Ο καθημερινός μέσος όρος αποστολής tweets ανά δευτερόλεπτο, ανέρχεται στα 750, και το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί κατά την διάρκεια του τελικού NBA με 3.085 tweets ανά δευτερόλεπτο.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".