Οδηγός SEO

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Οδηγός SEO

Παρακάτω παραθέτουμε έναν συνοπτικό οδηγό seo για το on page seo της ιστοσελίδας σας. Οι παρακάτω συμβουλές δεν θα σας φέρουν στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης για λέξεις υψηλού ανταγωνισμού, αλλά θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις θέσεις στην κατάταξη σας.

Τίτλος της σελίδας <title></title>

Προσπαθήστε να τοποθετήσετε λέξεις κλειδιά στον τίτλο της ιστοσελίδας σας. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε τις λέξεις κλειδιά στην αρχή και στο τέλος του τίτλου την επωνυμία της εταιρείας σας. Φροντίστε η κάθε σελίδα να έχει ξεχωριστό τίτλο

Περιγραφή meta description tag

Η περιγραφή της ιστοσελίδας είναι ένα μέτριος παράγοντας κατάταξης. Αν και δεν βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την προώθηση της ιστοσελίδας σας, είναι αυτό ακριβώς που θα παρακινήσει σε μεγάλο βαθμό τον επισκέπτη να κάνει κλικ στο σύνδεσμο σας και να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας. Η κάθε σελίδα πρέπει να έχει ξεχωριστή περιγραφή.

Meta keywords

Οι λέξεις κλειδιά που τοποθετούνται στα meta keywords συμβάλλουν ελάχιστα στην προώθηση και στο on page seo της ιστοσελίδας σας. Το Google δεν τα λαμβάνει υπόψη του, ενώ μηχανές αναζήτησης όπως Yahoo τα λαμβάνουν ελάχιστα υπόψη τους. Η κάθε σελίδα θα ήταν καλό να έχει ξεχωριστές λέξεις κλειδιά και να μην τοποθετείτε υπερβολικό αριθμό αυτών.

Το κείμενο της ιστοσελίδας σας.

Τοποθετήστε λέξεις κλειδιά στους h1 τίτλους, ενώ προσπαθήστε να έχετε κάτω από τον h1 τίτλο και h2 τίλους, με σχετικές λέξεις κλειδιά. Καλό θα ήταν στην παραγράφους <p> να τοποθετείτε στην αρχή του κειμένου λέξεις κλειδιά, καθώς επίσης και στην τελευταία παράγραφο. Εάν είναι εφικτό, τοποθετήστε λέξεις κλειδιά σε όποιο σημείο μπορείτε μέσα στο κείμενο, αλλά φροντίστε να μην φαίνεται αφύσικο το κείμενο.

Domain

Το Domain της ιστοσελίδας σας είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας κατάταξης. Φροντίστε να επιλέξετε ένα σχετικό όνομα, το οποίο θα περιέχει λέξεις κλειδιά, αλλά θα είναι κατανοητό, σύντομο και εύκολο στην απομνημόνευση.Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".