Οι 10 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες κάτω των 30 ετών

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για το πως να γίνει κάποιος καλός επιχειρηματίας. Ουσιαστικά οι περισσότεροι άνθρωποι ερχόμαστε με το δίλημμα να εργαστούμε σε κάποια εταιρία ή να ξεκινήσουμε τη δική μας. Ως επιχειρηματίας έχετε την δυνατότητα να βγάλετε πολλά χρήματα, έχετε όμως και πολλές πιθανότητες να αποτύχετε.

Το παρακάτω infographics που δημιουργήθηκε από τη Business MBA, παρουσιάζει τους 10 μεγαλύτερους επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι κάτω των 30 ετών. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει και τον ιδρυτή του Facebook μέσα.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

6 Σχόλια στο Άρθρο “Οι 10 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες κάτω των 30 ετών


 1. Εμένα με ξέχασες? χααχαχα :P

 2. Πως είναι δυνατόν να λείπει ο Μαρκ? Κάτι μου λέει πάντως ότι αποκλείεται να πρόκειται για παράλειψη.

 3. Έλα μου ντε. Αυτή την απορία είχα και εγώ… Δεν θα με χαλούσε να είμαι σε κανέναν απ’ αυτούς τους δέκα πάντως. Και τελευταίος οκ θα ήμουν :P

 4. Λίγο άσχετο infographic (σορρυ) άλλα εξίσου καλό και χρήσιμο σχετικά με το euro 2012.

  Για πείτε μου σας αρέσει?

  https://el.betclic.com/content.aspx?pagecode=spo_main_info

 5. Φταίει ο μισθός ενός δολλαρίου που παίρνει μάλλον..

 6. Φτώχεια καταραμένη όπως λέμε :D

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".