Πάρτε επιστροφή χρημάτων από τις Online αγορές σας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον vasilis

Γεια σας, ονομάζομαι Βασίλης. Ως λάτρης της τεχνολογίας, έχω δημιουργήσει το δικό μου τεχνολογικό Blog ενημερώνοντας σας με νέα, ειδήσεις, SmartPhones, internet, software, tutorials και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Μέσα στα ενδιαφέροντα μου ανήκει το Seo και φυσικά το Worpdress.


Γεια σας, σήμερα θα σας δείξω ένα site στο οποίο μπορείτε να κάνετε τις online αγορές σας και να παίρνετε ένα ποσοστό χρημάτων επιστροφή, ανάλογα με το κατάστημα.

Γεια παράδειγμα, αν θέλετε να αγοράσετε μία μπλούζα που κοστίζει 100 ευρώ και έχει π.χ 25% επιστροφή, θα πάρετε πίσω 25 ευρώ. Στην συνέχεια, το κατάστημα θα ενημέρωσει την εταιρία για την αγορά σας και θα πληρωθείτε.  Ακόμα, μπορείτε να συστήσετε κόσμο σε αυτήν την σελίδα και να πάρετε 5 ευρώ εσείς (αφού κερδίσει κάποιο ποσό ο χρήστης), αλλά και εκείνος που θα κάνει την εγγραφή. Τέλειο!

Για να κάνετε ανάληψη, πρέπει να έχετε συγκεντρώσει ελάχιστο ποσό 30 ευρώ και να έχετε ένα λογαριασμό Paypal.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι πάτε στην izocard και να κάνετε εγγραφή (Affiliate Link).


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".