Περιεχόμενο για το Facebook

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Πρόσφατα το Facebook Studio έκανε κάποιες δημοσιεύσεις σχετικά με το περιεχόμενο που οδηγεί περισσότερους χρήστες να κάνουν κλικ και να δουν το πλήρες άρθρο στην ιστοσελίδα σας. Το περιεχόμενο που πραγματικά είχε επιτυχία, φαίνεται να είναι περιεχόμενο πληροφοριακού χαρακτήρα.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε μία ασφαλιστική εταιρία. Σχεδόν σε κανέναν δεν ενδιαφέρει να διαβάσει άρθρα σχετικά με την ίδια την επιχείρηση σας. Αρκετοί όμως θα ενδιαφερθούν να διαβάσουν ένα άρθρο σχετικά με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ή με τους κανόνες ασφάλειας που πρέπει να τηρεί ένα αυτοκίνητο για να είναι ασφαλές.

Είναι καλό λοιπόν όταν φτιάχνεται ένα άρθρο να προσέχετε να είναι σχετικό με το αντικείμενο της επιχείρησης σας, αλλά όχι κατασκευασμένο αποκλειστικά προς αυτή.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".