Περισσότερες οι διαδικτυακές κλοπές από τις φυσικές

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η συχνότητα εμφάνισης κλοπής πληροφοριών και ηλεκτρονικών δεδομένων σε διεθνείς εταιρείες είναι μεγαλύτερη από την συχνότητα φυσικής κλοπής, σύμφωνα με μια μελέτη της Economist Intelligence Unit, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της ετήσιας παγκόσμιας έκθεσης για απάτες,
το ποσό που χάνεται από τις επιχειρήσεις αυξήθηκε από 1,4 σε 1,7 εκατομμύρια δολάρια ανά 1 δισεκατομμυρίων πωλήσεων τους τελευταίους 12 μήνες. Η αύξηση αυτή υπολογίζεται περισσότερο από 20%.

Τα ευρήματα της έρευνας, προέρχονται από ερωτήσεις σε πάνω από 800 υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιριών σε όλο τον κόσμο.

Παρόλο που η κλοπή μετρητών, περιουσιακών στοιχείων, και άλλων ήταν η πιο εκτεταμένη κατά σημαντικό ποσοστό, οι εκθέσεις του τρέχοντος έτους δείχνουν ότι η κλοπή των πληροφοριών αυξήθηκε στο 27,3% κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών – σε σύγκριση με 18% του προηγούμενου έτους.

Αντίθετα, τα κρούσματα φυσικής κλοπής περιουσιακών στοιχείων μειώθηκαν ελαφρώς, από 28% το 2009 σε 27,2% το 2010.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".