Ποια Meta Tags καταλαβαίνει το Google

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Ποια Meta Tags καταλαβαίνει το Google

Έχουν γίνει αμέτρητες συζητήσεις πάνω στα meta tags, καθώς επίσης και τη σημαντικότητα τους ή όχι. Δεν είναι λίγες οι σελίδες στις οποίες έχουμε παρατηρήσει meta tags του τύπου <meta name=”revisit-after” content=”15 days”> και κάθε λογής άσχετα meta tags. Συγκεκριμένα το παραπάνω meta tags δεν χρησιμοποιούνταν ποτέ από τις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, και πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο meta tag χρησιμοποιήθηκε από τη searchBC. Λόγω της παραφιλολογίας που αναπτύχθηκε γύρω από το συγκεκριμένο meta tag, αλλά και από αρκετά άλλα meta tags, συναντούμε αμέτρητες φορές άσχετα meta tags στο <head> των ιστοσελίδων. Καλό θα ήταν πριν προβούμε στην τοποθέτηση διαφόρων meta, να κάνουμε μία έρευνα για το πια είναι έγκυρα. Την πιο αξιόπιστη πηγή αποτελούν οι δημοσιεύσεις της ίδιας της μηχανής αναζήτησης. Στην περίπτωση της Google, μπορείτε να δείτε ποια meta tags είναι έγκυρα, στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=79812


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".