Πωλήθηκε το Gambling.com για $2.5m

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Για πολλούς, το  σωστό domain είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία ενός ιστότοπου.Για το λόγο αυτό, domain names με χαρακτηριστικές λέξεις κλειδιά γίνονται ανάρπαστα, ή πωλούνται για υπέρογκα ποσά.

Μία τέτοια πώληση πραγματοποίηθηκε και πριν από λίγες ημέρες, όπου το domain Gambling.com (gambling = τυχερά παιχνίδια ) , πωλήθηκε έναντι του ποσού των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τις πωλήσεις που έχει καταγράψει το Sedo, πρόκειται για την μεγαλύτερη πώληση της χρόνιας, ενώ πρόκειται και για το 3ο πιο ακριβό domain, μετά από το sex.com που πουλήθηκε για $13m και το vodka.com για $3m.

Με τέτοια domain έχεις σίγουρα ένα “δυνατό” χαρτί στο χέρι σου, αλλά χρειάζεται και η κατάλληλη υλοποίηση!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".