Πως να σχεδιάσετε μία ιστοσελίδα, φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Όταν κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα μας, είναι σίγουρο πως το κάνουμε για να αποκτήσουμε επισκέπτες. Ιδιαίτερα οι εταιρικές ιστοσελίδες, λαμβάνουν τους περισσότερους επισκέπτες από το Google, οπότε θα ήταν καλό να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας με μία πιο φιλική προσέγγιση προς τις μηχανές αναζήτησης.

1. Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδα σας με τη χρήση κατάλληλων λέξεων κλειδιών.

Σίγουρα κάποιες λέξεις κλειδιά μετράνε περισσότερο από κάποια άλλα, οπότε φροντίστε στον τίτλο της κάθε σελίδας να βάζετε τον όρο που θέλετε να στοχεύσετε. Επίσης, μέσα στο κείμενο της σελίδας καλό θα ήταν η επικεφαλίδα και η υποκεφαλίδα να περιέχουν λέξεις κλειδιά. Όπου είναι εφικτό μέσα στη σελίδα, χρησιμοποιείστε λέξεις κλειδιά, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε και το κείμενο φαίνεται αφύσικο.

2. Δημιουργείστε ένα blog.

Σε αρκετά άρθρα στο ifeed έχω αναφερθεί για τη σημαντικότητα του blog, καθώς επίσης και πως θα μπορέσετε να αποκτήσετε περισσότερους πιστούς επισκέπτες. Επενδύστε στο blog σας και θα κερδίσετε περισσότερα απ’ όσο πιστεύετε.

3. Επενδύστε σε ποιοτικά links

Δεν είναι απαραίτητο να μισθώσετε κάποια εταιρία seo για να κάνετε link building. Ξεκινήστε κάνοντας καταχωρήσεις σε link directories και article directories και σύντομα θα δείτε την ιστοσελίδα σας να ανεβαίνει θέσεις. Αν μπορείτε να βρείτε σχετικές σελίδες με το αντικείμενο της ιστοσελίδας σας, τότε ίσως να τους προτείνετε να βάλουν το link σας με κάποιο μικρό χρηματικό αντάλλαγμα.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Πως να σχεδιάσετε μία ιστοσελίδα, φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης


  1. Κάτι επιπλέον. Προϋπόθεση για να “πιάσουν τόπο” όλα αυτά που ανέφερες είναι ο κώδικας να ναι καθαρός,να μην έχει λάθη,ώστε η Google να διαβάζει το κείμενο και μόνο.Εννοείται φυσικά ότι και η δομή πρέπει να είναι tabless.

  2. Σχετικά με τα links, όταν πλέον θα έχουμε αποκτήσει αρκετά backlinks και η σελίδα σας έχει ανέβει PR, τότε θα μπορούμε και εμείς με τη σειρά μας να “πουλάμε/ανταλλάσουμε” backlinks σε άλλους. Και ο κύκλος συνεχίζεται..

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".